Vrijwilligerswerk bij Solidez Welzijn

Lees voor

Vrijwilligerswerk bij Solidez Welzijn

Wilt u zich inzetten als vrijwilliger?

Op zoek naar fijn en nuttig maatschappelijk werk waarbij u mensen blij maakt en nieuwe mensen ontmoet? Solidez Welzijn heeft veel waardering voor de vrijwilligers die zich inzetten voor de samenleving in Wageningen.

Solidez Welzijn biedt verschillende soorten vacatures voor vrijwilligers. Denk aan gastheer/vrouw of meehelpen in de keuken in een Huis van de Wijk, administratieve werkzaamheden, ondersteunen bij een activiteit, chauffeur op de Plusbus, ondersteunen bij een gezin of een palliatieve inwoner. Er zijn heel veel mogelijkheden om uw talenten en meerwaarde bij Solidez in te zetten.

We hebben een verzekering afgesloten voor onze vrijwilligers mocht zich tijdens het vrijwilligerswerk iets voordoen. Ook bieden wij onze vrijwilligers gratis scholing voor wat betreft deskundigheidsbevordering. Omdat we veelal werken met een kwetsbare groep mensen is voor sommige werkzaamheden een VOG verplicht.

Interesse? Neem contact met ons op via 0317  31 75 53 of stuur een e-mail naar info@solidez.nl dan kijken we samen naar de mogelijkheden.