Coronamaatregel: U kunt gewoon maaltijden bestellen en deze worden tot de voordeur bezorgd. Tel. 0317 46 77 11 of mail naar thuiswonen@solidez.nl

Woont u thuis maar lukt het niet altijd om zelf een maaltijd te koken? Wilt u niet altijd alleen eten maar juist ook eens in gezelschap van anderen? Er zijn allerlei mogelijkheden van maaltijdservice: aan huis en buitenshuis.

Maaltijden
Goede voeding is essentieel om zowel mentaal als lichamelijk goed te kunnen functioneren. Wanneer het dagelijks bereiden van een warme maaltijd niet meer lukt, biedt de Maaltijdservice van Solidez een praktische en smakelijke oplossing.

Maaltijdservice
Vriesverse maaltijdvoorziening
Deze voorziening biedt u een keuze uit ruim 130 maaltijden, waaronder ook vegetarische-, halal  en natriumbeperkte maaltijden, soep en een nagerecht. De maaltijden worden één keer per week op dinsdag of woensdag in een verpakking van 6 of 7 stuks thuis bezorgd in Wageningen, Bennekom, Wolfheze, Oosterbeek, Doorwerth en Renkum. Ze moeten in de vriezer worden bewaard. Voor het opwarmen kan een oven of magnetron worden gebruikt. Voor nadere informatie, het opvragen van een maaltijdbrochure of een proefpakket met 5 maaltijden (€ 19,95) kunt u contact opnemen met de medewerkers van de maaltijdservice. Kijk hier voor het  bestelformulier maaltijden.

Proefpakket met 5 maaltijden
Mocht u nieuwsgierig zijn naar onze maaltijden dan kunt u een proefpakket van 5 maaltijden bestellen, deze zijn er in 3 varianten, standaard, natriumarm of glutenvrij. U kunt deze bij ons bestellen zonder verdere bestelverplichting om eens te kijken of het wat voor u is.

Samen eten
In Wageningen zijn veel mogelijkheden om samen te eten, zowel voor de lunch als voor een diner. Hiervoor kun je contact opnemen met de medewerkers van de Huizen van de Wijk. Houd ook de berichtgeving in de gaten voor bijzondere sociale eetmomenten.

Personenalarmering
Of wilt u er zeker van zijn dat er snel hulp komt als er sprake is van een noodsituatie: bijvoorbeeld bij een val in huis of als er ernstige gezondheidsklachten optreden en er niemand in de buurt is? In dat geval is personenalarmering een uitkomst. Onze medewerkers ‘Thuis Wonen’ regelen de personenalarmering. Bel naar 0317-467711 of mail naar thuiswonen@solidez.nl voor meer informatie.

Wil je ook actief bijdragen aan de ontwikkeling van je buurt?

Laat het ons weten!