Workshop ‘Yoga voor mantelzorgers’

Mantelzorgers woonachtig in de gemeente Wageningen kunnen gratis meedoen aan de workshop yoga voor beginners op maandag 27 februari aanstaande.

Yoga verbindt met je ware zelf

Yoga is niet alleen een fijne ervaring voor je lichaam, maar ook een bewegingsvorm die je verbindt met je ware zelf. Door het ervaren van houdingen tijdens de workshop kan je ontdekken wat er op dit moment bij jou speelt. Je leert vanuit een krachtige basis met open aandacht, zonder oordeel maar met mildheid daar naar te kijken. Waardoor er zowel geestelijk als lichamelijk ruimte kan ontstaan.

Terugkomen in eigen ritme en energie

En hoe fijn is het om even helemaal terug te komen in je eigen ritme en je eigen energie. Want alles en iedereen heeft een eigen tempo en je kan jezelf soms verliezen in allerlei beats. In de muziek, maar ook de ritmes van andere mensen, of zelfs de snelheid van onze samenleving. Als mantelzorger met zorgen om een naaste en bijbehorende mantelzorgtaken, kan dat gevoel herkenbaar zijn.

Meedoen en aanmelden

Ook meedoen aan deze fijne workshop onder begeleiding van Marjolein Nuvelstijn op 27 februari van 10.00 tot 11.30 uur? Wees er snel bij want er is voor acht deelnemers plaats.

Meld je aan vóór 20 februari 2023 via Solidez Mantelzorg. Bel 0317  46 88 18 of stuur een e-mail naar mantelzorgwageningen@solidez.nl De workshop vindt plaats in het Huis van de Wijk Ons Huis aan de Harnjesweg 84 in Wageningen.