Werken bij Solidez Welzijn

Lees voor

Werken bij Solidez Welzijn

Solidez Welzijn is de welzijnsorganisatie in de gemeente Wageningen waar zo’n 50 gedreven en betrokken medewerkers werkzaam zijn en ruim 400 vrijwilligers aangesloten zijn.

Wij bieden inwoners een divers palet aan diensten en activiteiten op het gebied van

Ontmoeten| Meedoen | Leefbaarheid | Ondersteuning, hulp en advies | Opvoeden en opgroeien

Wij zijn aanwezig in de buurten en wijken van Wageningen, open en toegankelijk, ondersteunend, stimulerend en verbindend. Wij stimuleren dat inwoners mee willen en kunnen doen bij activiteiten voor en door inwoners. Wij bieden professionele hulp en ondersteuning waar nodig en een helpende hand waar mogelijk. Dat doen we niet alleen, dit doen we samen met de lokale netwerken en samenwerkingsverbanden. Samenwerken in de wijken en buurten is van groot belang om elkaar te vinden en te verbinden in het belang van de inwoners van onze stad.

De gemeente Wageningen is onze belangrijkste opdrachtgever en onze medewerkers worden beloond volgens de CAO Sociaal Werk.

Kom jij bij ons werken?

Ben je enthousiast geworden over wat wij doen? Wacht niet langer en laat jouw verhaal bij Solidez Welzijn beginnen. Kijk op onze vacature pagina of jouw nieuwe functie erbij staat of stuur gerust een open sollicitatie naar info@solidez.nl