Week van de Mantelzorg

Welkomstcadeau voor nieuwe mantelzorgers

Op dinsdag 10 november is het voor de 23ste keer de Dag van de Mantelzorg. Een speciale dag waarop we de schijnwerpers richten op alle mensen die langdurig voor een ander zorgen. Solidez mag deze waardering uitvoeren namens de Gemeente Wageningen.

Dit jaar geven we op een andere manier aandacht aan deze dag dan u gewend bent. Houdt daarom de Facebook pagina van Solidez en ‘t Startpunt in de gaten voor filmpjes en gifjes en check uw brievenbus en e-mailbox.

In het kader van deze dag verwelkomt Solidez iedere nieuwe mantelzorger met een welkomstcadeau. Bent u mantelzorger en nog niet bekend bij Solidez Mantelzorg Wageningen, dan is nu uw kans om u in te schrijven als mantelzorger.

U bent mantelzorger als u onbetaald en vaak langdurig zorgt voor zieke familieleden of vrienden. U doet dit gemiddeld 8 uur per week naast de gebruikelijke zorg zoals boodschappen doen etc. Dit kan persoonlijke verzorging zijn of hulp bij dagelijkse activiteiten. Goed zorgen voor een ander is iets moois. Hierbij is het wél belangrijk dat u ook goed voor uzelf blijft zorgen. Dit doet u door over uw zorg(en) te praten, uw grenzen aan te geven en hulp te zoeken als het nodig is. Elke mantelzorger kan een adviesgesprek aanvragen, wij denken graag met u mee. Meer weten? Kijk dan op https://www.solidez.nl/mantelzorg

Solidez Mantelzorg Wageningen verstuurt tenminste 3 maal per jaar een nieuwsbrief waarin u meer leest over de landelijke en plaatselijke ontwikkelingen rondom mantelzorg. U wordt als eerste op de hoogte gebracht van onze cursussen, gespreksgroepen en andere activiteiten.

Bent u of kent u een mantelzorger die nog niet bij ons bekend is? Geef dan de contact gegevens door via mantelzorgwageningen@solidez.nl of 0317-468818 (ma t/m do), zodat wij het cadeautje kunnen overhandigen of toesturen.

Deze actie is de gehele maand november geldig.