Wageningse Buurtmaaltijd van start

Lees voor

Wageningse Buurtmaaltijd van start

Komt u door geldzorgen de deur niet meer uit? Vindt u samen eten ook veel gezelliger dan alleen aan tafel?  Als u ook behoefte heeft aan een gezellige avond met mooie ontmoetingen en gesprekken, kom dan naar de ‘Wageningse Buurtmaaltijd’ op vrijdag 12 mei aanstaande in Huis van de Wijk De Nude, Kortestraat 2. De inloop is om 17.00 uur en de maaltijd is van 17.30 tot 19.30 uur. Voor maar liefst € 2,00 euro per persoon kunt u samen met anderen genieten van een heerlijke en gezonde warme maaltijd, geserveerd door vrijwilligers.

Maandelijkse ‘Wageningse Buurtmaaltijd’

Binnenkort zal nog een Buurtmaaltijd worden georganiseerd, een datum is nog niet bekend. Vanaf september 2023 wordt iedere eerste vrijdag van de maand een ‘Wageningse Buurtmaaltijd’ georganiseerd.

Initiatief ‘Wageningen helpt elkaar’

Dit mooie initiatief is tot stand gekomen en wordt bekostigd door ‘Wageningen helpt elkaar’, een initiatief van de gezamenlijke Serviceclubs in Wageningen, die dit samen met Solidez Welzijn, en de Wageningse Uitdaging mede mogelijk maken.

Zij staan ervoor om mensen te helpen, om mensen met elkaar in contact te brengen en om een sfeervolle ontmoeting mogelijk te maken. Naast de gezelligheid en aandacht voor elkaar  is er ook ruimte voor tips en advies.

Aanmelden Wageningse Buurtmaaltijd

U kunt zich aanmelden voor de Wageningse Buurtmaaltijd vóór 3 mei aanstaande door een e-mail te sturen naar denude@solidez.nl of bel 0317 41 91 71.