Valentijnsdiner in de Nude was een groot succes!

Donderdag 14 februari was er een heel bijzondere maaltijd in het Huis van de wijk de Nude: een Valentijns diner. Ruim 80 mensen hebben zich opgegeven om te komen genieten van een heerlijke maaltijd, de gezellige sfeer en het speciale programma.

Het was een heel gemengd gezelschap. Er kwamen mensen alleen, anderen met een groepje. Er waren zelfs stelletjes die hun trouwdag kwamen vieren.

Gastkok Dorothé heeft het menu bedacht: onder andere een amuse van champignon, een heerlijk soepje met schuimlaagje, zó feestelijk. Crudites met dip en heerlijk ambachtelijk brood, gepofte knolselderij en nog veel meer.

De keukenploeg, bestaande uit wijkbewoners en vrijwilligers, heeft haar ongelofelijk goed geholpen met de bereiding van de gerechten. Voor de kinderen was er een bijzonder hoofdgerecht: groenten pannenkoekjes en bakbanaan. Dat ging erin als koek!

Een groep dames verzorgde de bediening: de senioritaas. Helemaal passend in little black dresses. Met veel zorg en aandacht hebben zij het de gasten enorm naar hun zin gemaakt.

Er was live muziek van Anneke Rot en Laurens van der Zee: de muzemakers. Heerlijke luister-, maar ook meezingliedjes. Tussen de gerechten door heeft Laurens van der Zee, voormalig Stadsdichter, mooie maar zeker ook grappige Valentijns gedichten voor gedragen.

Het was een groot succes en we gaan dergelijke avonden vaker organiseren.

Crudites

Hoofdgerecht

De Muzemakers

De Senioritaas

Dessert