Vacature: HR adviseur 28-32 uur p/w

Malkander-Ede en Solidez Wageningen zijn op zoek naar een inspirerende en ondernemende HR-adviseur. Interesse? Solliciteren kan tot 19 maart 2021.

Twee Gelderse organisaties voor sociaal werk, Malkander (Ede) en Solidez (Wageningen) zijn op zoek naar een medior HR adviseur. De organisaties zijn onafhankelijk van elkaar, maar werken steeds meer samen. Malkander en Solidez werken ook samen met Mozaïek Welzijn (werkgebied Tiel, West Betuwe, Buren, Neder-Betuwe en Rhenen) en Forte Welzijn (werkgebied Overbetuwe en Berg en Dal). Gelijktijdig wordt ook hier een HR adviseur geworven die een extra sparringpartner gaat worden voor jou.

Werken bij Solidez en Malkander betekent samenwerken met fijne collega’s binnen een betrokken organisatie op het gebied van lokaal Sociaal werk. Samen ondersteunen en stimuleren wij mensen in hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling, zowel individueel als groepsgewijs. Wij doen dit betrokken en vanuit onze passie voor mensen. Onze werkwijze kenmerkt zich door professioneel en integer handelen, dichtbij de inwoner vanuit de haarvaten van de wijk. Wij werken samen met andere organisaties die zich ook inzetten voor het welzijn van mensen.

Solidez en Malkander zijn beide gestart met zelforganiserende teams en resultaatverantwoordelijke medewerkers. We groeien naar steeds meer autonomie voor medewerkers. Medewerker die daardoor in staat zijn om een proactieve bijdrage te leveren aan de organisatiedoelen. Van de nieuwe HR adviseur verwachten wij dat hij/zij deze besturingsfilosofie ondersteunt en een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling hiervan.

Waar ga je mee aan de slag?

 • Je bent sparringpartner en geeft gevraagd en ongevraagd advies binnen het brede vakgebied van HR aan de directeur – bestuurder, teamcoaches, teams en medewerkers.
 • Je adviseert met betrekking tot het proces van in-, door- en uitstroom van medewerkers en faciliteert dit proces, met ondersteuning van de medewerker personeelsadministratie.
 • Je gaat aan de slag met de implementatie van onder andere duurzame inzetbaarheid; leren en ontwikkelen; resultaat en beoordelen en het pre- en onboardingsproces.
 • Je speelt een actieve rol in het verzuimbeleid. Adviseert de teamcoaches /coördinatoren met betrekking tot de uitvoering en organiseert waar nodig het Sociaal Medisch Team of stemt af met de arbodienst.
 • Je zet nieuwe wet- en regelgeving om in organisatiebeleid en draagt bij aan het kwaliteitsbeleid.
 • Je vertaalt in overleg met de teams en teamcoaches onderdelen van het HR beleid naar HR instrumenten en processen en borgt deze binnen de teams.
 • Je verzorgt en analyseert de ken en stuurgetallen op het gebied van formatie; werving en selectie en verzuim en rapporteert hier maandelijks over.
 • Je ondersteunt het management bij de uitvoering van de WOR en geeft uitvoering aan het medewerkersonderzoek

Pas jij in deze functie?

 • Je hebt minimaal een HBO opleiding op het gebied van HRM of bedrijfskunde met 5 jaar werkervaring of meer. Ervaring met het werken in de sociale sector is een pré.
 • Je bent een inspirerend en ondernemend persoon met een heldere visie op HR. Je bent makkelijk benaderbaar en het geven en ontvangen van feedback is natuurlijk voor je. Je bent communicatief sterk en een echte verbinder, Met je analytische vermogen vertaal je gemakkelijk regels naar beleid en praktijk.
 • Je hebt affiniteit of ervaring met zelforganiserende teams en hebt een dienstverlenende attitude.
 • Je bent resultaatgericht, hands-on, transparant, analytisch en zoekt de samenwerking en verbinding. Humor is ook niet onbelangrijk.
 • Je bent bedreven in de werkprocessen van HR (beleid en uitvoering) en weet deze op orde te brengen en te houden. Je hebt goede kennis van Excel en bent vaardig met diverse software pakketten
 • Je bent gewend snel te schakelen, maar tegelijkertijd zorg je voor kwaliteit door de juiste vragen te stellen. Je houdt van afwisseling en uitdagingen ga je graag aan.

Wat bieden wij:

 • Een team met enthousiaste en gemotiveerde collega’s in een inspirerende werkomgeving.
 • Een uitdagende functie met veel ruimte voor ontwikkeling.
 • De arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk zijn van toepassing. De functie is ingeschaald in schaal 9 min € 2884,- en max € 4252,- op fulltime basis. De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast bouw je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18,3 % op en een Loopbaanbudget (LBB) van 1,5 % van het brutoloon.
 • Het gaat in eerste instantie om een arbeidsovereenkomst van een jaar met de intentie tot verlenging. Je bent gemiddeld 16 uur per week bij Malkander en 16 uur bij Solidez werkzaam.

Enthousiast geworden?

Reageer uiterlijk voor 19 maart.2021 door je motivatie en cv te sturen naar info@solidez.nl o.v.v Sollicitatie HR adviseur

Voor informatie kun je contact opnemen met E. van der Zee (Solidez); telnr 06-20975730 of M. Hylkema (Malkander); tel.nr. 06-20123042

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 29 maart in de middag ;Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.

Voor meer informatie over Solidez kijk op www.solidez.nlVoor meer informatie over Malkander kijk op www.malkander-ede.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.