Vacature: Coördinator Buurtbemiddeling / Sociaal werker A

Wij zijn per direct op zoek naar een Coördinator Buurtbemiddeling/Sociaal werker A voor 10 uur per week
Buurtbemiddeling is een samenwerkingsverband van de Gemeente, de Woningbouwcorporatie, de Politie en Solidez. Solidez is belast met de uitvoering van het project. Buurtbemiddeling Wageningen werkt met een enthousiast team van 14 vrijwillig bemiddelaars aan het oplossen van (dreigende) conflicten tussen bewoners.

Buurtbemiddeling geeft preventief ook informatie en advies over het omgaan met conflicten. Meldingen komen zowel binnen via verwijzing als rechtstreeks. Buurtbemiddeling is onafhankelijk, werkt neutraal, vertrouwelijk en op basis van vrijwilligheid van partijen die een beroep doen op Buurtbemiddeling.

De coördinator die we zoeken is verantwoordelijk voor de continuïteit van het project. Hier bedoelen we de procesmatige voortgang van verzoeken tot bemiddeling, de bewaking van het kwaliteitsniveau van de interventies, PR en de netwerkcontacten, met name die met samenwerkingspartners en andere hulp- en welzijnsorganisaties mee. Werving, training en coaching van de vrijwilligers maken een belangrijk onderdeel uit van je taken.

Lees de volledige vacaturetekst  hier

Solliciteren kan tot 29 november via info@solidez.nl De sollicitatiegesprekken zijn op woensdag 8 december.

Deze vacature zal gelijktijdig intern en extern uitgezet worden. Bij gebleken geschiktheid, zal de interne kandidaat voorrang hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.