Vacature Ambulant Thuisbegeleider

Ben jij een echte allround hulpverlener en wil jij van betekenis zijn voor mensen met een serieuze hulpvraag? Kom dan ons team Thuisbegeleiding  versterken. Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, bevlogen en betrokken

Ambulant Thuisbegeleider voor 24 – 32 uur per week

Als ambulant Thuisbegeleider bij Solidez Welzijn biedt je zorgvragers ondersteuning in de thuissituatie, variërend van psychosociale begeleiding tot praktische (huishoudelijke) steun en hulp bij de opvoeding.
Je biedt structuur en regelmaat en je gaat uit van de kracht van de zorgvrager en weet je deze zo te versterken of te vergroten, dat hij of zij, daar waar mogelijk, zelf weer de regie ervaart over zijn of haar eigen leven.

Een belangrijke vraag in je werk als thuisbegeleider is: hoe maak ik mezelf weer overbodig? Samen met de zorgvrager bepaal je hoe jullie dit gaan bereiken.
En dat is altijd maatwerk, iedere situatie, iedere zorgvraag en iedere zorgvrager is uniek. Soms werkt iets niet voor de ene persoon, maar wel voor de ander.

Je rugzak zit dus vol met allerlei methodieken, gesprekstechnieken en vooral met oprechte interesse in je zorgvrager. En niet te vergeten, de drive om samen de situatie te verbeteren.
Als ambulant Thuisbegeleider werk je hierbij veel samen met andere disciplines, zoals huisartsen, bewindvoerders, maatschappelijk werkers en SPV-ers.

Ambulant Thuisbegeleider zijn is een betekenisvolle baan waarin geen dag hetzelfde is.

Is dit jou op het lijf geschreven?

Lees dan de hele vacaturetekst op Ambulant Thuisbegeleider voor 24-32 uur p/w – Solidez
En solliciteer vóór maandag 21 november,