Sterker staan door training ‘Opkomen voor jezelf’   

Lees voor

Sterker staan door training ‘Opkomen voor jezelf’   

Assertiviteitstraining start 4 maart.


Heb je moeite om je grenzen aan te geven? Of voel je je wat onzeker en vind je het lastig om je mening te geven? Dan kan de training ‘Opkomen voor jezelf’ van Solidez Welzijn je helpen om assertiever te worden en meer op te komen voor jezelf. Je leert om op een duidelijke en respectvolle manier te reageren. 

 

Start bijeenkomsten maandag 4 maart 2024 

De training bestaat uit 10 bijeenkomsten, verdeeld over 5 modules. De basismodule ‘assertief communiceren’ start op maandag 4 maart van 19.00 tot 21.15 uur in ’t Palet aan de Rooseveltweg 408A in Wageningen.  

Na het volgen van deze basismodule maak je zelf de keuze aan welke vervolgmodules je wilt deelnemen. In de vervolgmodules staan de thema’s ‘Assertief gedrag’, ‘Goed voelen’, ‘Anders leren denken’ en ‘Stress uit je lijf’, centraal. 

De trainingsdata zijn:  

Maandag 11, 18 en 25 maart
Maandag 8, 15 en 22 april
Maandag 6, 13 en 20 mei

Gratis training 

Inwoners van de gemeente Wageningen kunnen kosteloos deelnemen aan deze training. Voor deelname wordt tijdens een kennismakingsgesprek de leerwensen en doelen geïnventariseerd. 

Meer informatie of aanmelden? 

Voor meer informatie en aanmelden neem contact op met Monique van de Wakker, (Groeps-) Maatschappelijk Werker bij Solidez Welzijn, via m.vandewakker@solidez.nl of 06 22 13 86 55.