De Speel-o-theek verhuist naar wijkcentrum de Pomhorst

De Speel-o-theek komt naar de Pomhorst en daarvoor starten we binnenkort met het bouwen van een kastenwand voor al het speelgoed. Steun dit initiatief.

In 2018 bestaat de Speel-o-theek 30 jaar. De afgelopen jaren zijn we verschillende keren verhuisd en nu is er een mooie plek gevonden in wijkcentrum de Pomhorst.
Een speel-o-theek leent speelgoed uit, zoals een bibliotheek dit met boeken doet. Je kunt er, al dan niet samen met je kinderen, speelgoed uitzoeken en dit een paar weken mee naar huis nemen. Spelen is belangrijk voor kinderen. Spelen stimuleert de ontwikkeling, zowel motorisch/cognitief als sociaal. Spelen is ontdekken. Maar spelen is vooral ook heel leuk.

Speel-o-theek Wageningen

Eind februari vertrekken we uit ‘t Palet. In wijkcentrum de Pomhorst richten we een zaal in om het speelgoed veilig te bewaren. Binnen komt er een grote kastenwand en buiten komt er een schuurtje voor het buitenspeelgoed. Leuk, maar ook spannend! Want, dit kost meer geld dan we hebben.
Draag jij de Speel-o-theek een warm hart toe? Vind jij ook dat speelgoed voor iedereen toegankelijk moet zijn? Help de verhuizing mogelijk te maken en doneer! Alle beetjes helpen.