Maaltijdservice aan huis

Lees voor

Maaltijdservice aan huis

Lukt het niet (altijd) meer om zelf een gezonde maaltijd te bereiden? Of heb je geen zin om te koken maar wil je wel een lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijd op tafel? De Maaltijdservice van Solidez Thuis Wonen biedt uitkomst en bezorgt de maaltijden gratis bij jou thuis!

Goede voeding is essentieel om zowel mentaal als lichamelijk goed te kunnen functioneren!

Wat biedt Maaltijdservice Solidez Thuis Wonen?

In samenwerking met Apetito levert de Maaltijdservice van Solidez Thuis Wonen gezonde en lekkere vries verse maaltijden aan inwoners van de gemeente Wageningen, gemeente Renkum en Bennekom.

  • Een keuze uit circa 130 maaltijden, waaronder ook vegetarische, glutenvrije, halal en natriumbeperkte maaltijden, soepen en nagerechten voor € 6,75 per maaltijd
  • De maaltijden worden één keer per week op dinsdag in een verpakking thuis bezorgd door een vrijwilliger
  • Eenmalig kun je maar liefst 5 proefmaaltijden bestellen voor € 19,95. Vraag hiervoor naar de probeer actie.

Maaltijd bestellen?

Wil je van de Maaltijdservice genieten, maar volg je een speciaal dieet of heb je bepaalde allergieën? Er is volop keuze. Op het Bestelformulier maaltijden 2023 staat het gehele assortiment waar je uit kunt kiezen. Het ingevulde bestelformulier kun je mailen naar thuiswonen@solidez.nl of geef de bestelnummers door via telefoonnummer 0317 – 46 77 11.

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Bel met de medewerkers van Maaltijdservice van Solidez Thuis Wonen via 0317 46 77 11 of stuur een mail naar thuiswonen@solidez.nl

Eet smakelijk!

Vincent van den Berg

Coördinator Thuiswonen (Maaltijdservice)