Kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk

Lees voor

Kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk

We hechten aan een goede kwaliteit van onze dienstverlening. We werken graag met tevreden klanten en vrijwilligers. Met enige regelmaat vragen we onze klanten aan te geven of ze tevreden zijn. Daar waar verbeteringen mogelijk zijn realiseren we deze. Daarom staan we altijd open voor goede ideeën. Heb je suggesties, dan horen wij dat graag. Je kan je ideeën delen via het algemene contactformulier.

Naast de kwaliteit van onze dienstverlening werken we ook aan de kwaliteit van onze bedrijfsprocessen, zodat het prettig werken is bij Solidez Welzijn en medewerkers zich gesteund voelen.

En we hechten veel waarde aan een goede kwaliteit van onze verantwoording over onze inspanningen en resultaten.

We werken structureel aan de verbetering van de kwaliteit van de organisatie in overeenstemming met de Branchecode Sociaal Werk,  de Kwaliteitswaarden die zijn vastgesteld door de leden van Sociaal Werk Nederland. In 2019 is Solidez gecertificeerd met het kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk van SWN en in 2021 is Solidez opnieuw gecertificeerd.

Meer informatie over Sociaal Werk Nederland en over het kwaliteitslabel vind je op Home | Platform Sociaal Werk Nederland.