Coronamaatregelen: Ons Huis is tijdelijk gesloten! Alle activiteiten zijn afgelast. De Dagbesteding gaat door! Er wordt een schema gemaakt welke deelnemers wanneer kunnen komen, met een maximum van 3 personen per dagdeel.

Huis van de Wijk Stadsatelier – Ons Huis

Wijkbewoners, vrijwilligers, stagiaires en professionals werken samen aan een leefbare, schone en veilige wijk. Ons Huis is al meer dan 60 jaar een gemeenschapshuis in Wageningen Oost. Een gemeenschappelijke huiskamer voor de buurt maar ook voor inwoners van andere buurten. Je kunt er terecht voor informatie, advies en begeleiding. Je kunt er activiteiten organiseren of er aan deelnemen. Je kunt er een kopje koffie drinken, een krantje lezen, met anderen kennismaken, gebruik maken van internet, een boek lenen of nieuwe dingen leren. Er zijn legio mogelijkheden voor vrijwilligerswerk: gastheer of gastvrouw zijn, de tuin onderhouden, mee helpen in de keuken, administratieve werkzaamheden verrichten, een activiteit leiden, enzovoort. Je kunt er ruimtes gebruiken of huren.

Wilt u actief zijn, meedoen en uw talenten ontwikkelen en benutten, dan biedt het Stadsatelier u de mogelijkheid dit op een creatieve manier te doen. Ook ontplooien we samen met anderen initiatieven die ten goede komen aan de buurt, wijk of de stad.

In Ons Huis is iedereen welkom.

Sportief senioren

 

 

Kijk hier voor programma senioren 2019 def

Wil je ook actief bijdragen aan de ontwikkeling van je buurt?

Laat het ons weten!