Nieuwe Speelbus en leuke activiteiten Sportbuurt- en Kinderwerk

Lees voor

Nieuwe Speelbus en leuke activiteiten Sportbuurt- en Kinderwerk

Onlangs is de nieuwe Speelbus voor Sportbuurtwerk van welzijnsorganisatie Solidez in gebruik genomen. Heel handig om materialen in te vervoeren van en naar de locaties van de Huizen van de Wijk Ons Huis,  De Nude en De Pomhorst. Ook zijn er allerlei leuke sport- en spelmateriaal te vinden in de bus die kinderen kunnen lenen en mee spelen op verschillende locaties.

Verschillende speellocaties

De Speelbus is op bijna alle doordeweekse dagen (behalve in vakanties en op feestdagen) op een andere locatie te vinden. Kinderen tot 12 jaar kunnen op dinsdag op het Witmondplein van 14.30 tot 16.00 uur komen spelen. Op woensdag bij OBS De Tarthorst van 12.30 – 14.00 uur en om 14.15 – 15.30 uur bij OBS De Nijnoord/Johan Frisoschool. Donderdag bij Pomona tussen 14.30 en 16.00 uur en op vrijdag bij OBS De Wereld van 12.30 – 14.00 uur. Het is niet nodig om je hiervoor aan te melden.

Wekelijkse activiteiten

Sportbuurtwerk heeft naast deze speelbus ook andere wekelijkse activiteiten waar kinderen aan mee kunnen doen. Samen met Kinderwerk is er een divers programma waar kinderen van 4 tot en met 12 jaar aan deel kunnen nemen. Op maandag is er bootcamp en de kookclub is ook op maandag en donderdag in Huis van de Wijk De Pomhorst. Lekker trampolinespringen kun je op dinsdag op het Witmondplein. En in De Pomhorst en De Nude wordt er bijles gegeven. Woensdag en donderdag is er tijd om lekker te knutselen in De Pomhorst. En bij mooi weer zijn er op zondag allerlei verschillende kooiactiviteiten om aan mee te doen. Kortom heel veel activiteiten waar je lekker kunt bewegen en gezellig andere kinderen kunt ontmoeten.

Naast deze wekelijkse activiteiten organiseren Sportbuurtwerk en Kinderwerk ook leuke en sportieve activiteiten in de vakantieperiodes.

Aanmelden en meer informatie

Bekijk de flyer van De Speelbus

Bekijk het het complete activiteitenoverzicht van Sportbuurtwerk en Kinderwerk. Wil je meedoen aan de wekelijkse activiteiten dan vragen wij je om je hiervoor aan te melden