Nieuwe maatregelen vanwege Corona

Nu er nieuwe, landelijke maatregelen van kracht zijn vanwege het Coronavirus zijn er bij Solidez ook veranderingen doorgevoerd. Hieronder de maatregelen op een rij:

Onze locaties:

  • Huis van de wijk de Nude én Huis van de Wijk de Pomhorst sluiten met ingang van maandagochtend 16 maart tijdelijk hun deuren.
  • Huis van de Wijk Stadsatelier Ons Huis blijft wel open maar alle activiteiten worden geannuleerd. Op maandag, dinsdag en donderdag ochtend zal Ons Huis tussen 10.30 uur en 12:00 uur open zijn voor een kop koffie, er zullen medewerkers van Solidez zijn om mee in gesprek te gaan. De dagbesteding gaat door voor die mensen die daar behoefte aan hebben, maar is beperkt tot maandagmiddag, dinsdagmiddag en donderdagmiddag. Op woensdag en vrijdag is ook Ons Huis gesloten voor bezoekers. Wij verwachten dat mensen die griepklachten hebben thuis blijven.
  • Jongerencentrum ’t Oude Bijenhuis is per direct tijdelijk gesloten. De jongerenwerkers zijn telefonisch op 06 53 21 29 22 en via social media bereikbaar                                                                

Onze diensten:

  • Onze medewerkers van alle diensten werken, voor zover dit kan, zoveel mogelijk vanuit huis, dit geldt zeker voor medewerkers met griepklachten. Dit houdt in dat er veel afspraken niet doorgaan of telefonisch gedaan worden. Uiteraard wordt hierover contact met u opgenomen worden. Indien er wel persoonlijk contact is houdt iedereen zich aan de strikte hygiëneregels: geen fysiek contact, anderhalve meter afstand houden en frequent en langdurig handen wassen met zeep of gebruik maken van desinfecterende gel. Ook hier geldt: heeft u griepklachten, neem contact op met uw contactpersoon of via 0317 317 553 (9.00-12.00 uur) of info@solidez.nl  om de afspraak te verzetten.
  • Mantelzorg is bereikbaar via 06 30 67 43 09 Het vaste telefoonnummer is tijdelijk niet bereikbaar.
  • De afspraken bij de Sociaal Raadslieden gaan gewoon door. Behalve als de medewerker griepklachten heeft, dan wordt u gebeld. Als u zelf klachten heeft dient u de afspraak af te zeggen door te bellen naar 0317 317 553 (tussen 9.00-12.00 uur) of een mail te sturen naar info@solidez.nl
  • Alle groepsactiviteiten worden geannuleerd. Wij doen er alles aan om iedereen op de hoogte te stellen van de maatregelen. U kunt ook via de facebookpagina’s en social media de ontwikkelingen volgen.

 

Heeft u vragen of hulp nodig dan kunt u bellen met uw contactpersoon of naar 0317 317 553 (9.00-12.00u) of mailen naar info@solidez.nl
Wij staan voor u klaar!
Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze verwarrende en moeilijke tijd. Samen zetten we de schouders eronder om ervoor te zorgen dat we hier doorheen komen.
Blijf gezond en zorg goed voor elkaar.
Esther van der Zee, Directeur/bestuur Solidez