Sportbuurtwerk Solidez Welzijn

Wil jij lekker sporten en plezier hebben samen met anderen? Of samen leuke spelletjes doen? Niet alleen gezond voor je lijf maar ook fijn om nieuwe kinderen | mensen te leren kennen.

Sport en spel verbindt mensen en brengt buurtbewoners dichter bij elkaar.

Onze sportbuurtwerker Maikel Geerlings organiseert allerlei sport- en beweegactiviteiten, zoals trampolinespringen, zaalvoetbal, bootcamp voor de jeugd en ouderen in de gemeente Wageningen. Samen met sportcoaches, vrijwilligers en stagiaires werken wij samen met allerlei verenigingen om sport naar de buurt te brengen en omgekeerd. En wij werken nauw samen met verschillende lagere scholen.

Veelzijdig aanbod aan activiteiten

Wil jij ook meedoen? Bekijk het aanbod dat Sportbuurtwerk en Kinderwerk te bieden heeft via deze link en kom gezellig langs.

Ook spelactiviteiten begeleiden?

Wil jij sportactiviteiten begeleiden of wil je kinderen, volwassenen of ouderen coachen met plezier te bewegen en te sporten? Meld je aan als vrijwillige sport- en spelcoach bij Maikel Geerlings via 06 – 83718453 of m.geerlings@solidez.nl

Heb jij vragen, ideeën of suggesties voor andere activiteiten? Bel of mail Maikel Geerlings via 06 – 83718453 of m.geerlings@solidez.nl

coach

 

 

 

 

 

 

Even voorstellen; Sportbuurtwerker Maikel Geerlings

Mijn naam is Maikel Geerlings en ik ben de sportbuurtwerker bij Solidez Welzijn. Ik organiseer voornamelijk sport- en beweegactiviteiten samen met de sportcoaches voor de jeugd en voor ouderen!

Mijn standplaats is het Jongerencentrum Entree, maar ik ben ook op andere locaties te vinden. Heb je vragen of wil je kennismaken bel 06 – 8371 8453 of mail m.geerlings@solidez.nl Mijn werkdagen zijn voornamelijk dinsdag, woensdag en vrijdag.

Sportieve groet,
Maikel

 

 

Wil je ook actief bijdragen aan de ontwikkeling van je buurt?

Laat het ons weten!