Sportbuurtwerk

Sport geeft plezier en bewegen is bovendien gezond. Sport verbindt mensen aan elkaar en kan buurtbewoners dichterbij elkaar brengen. Onze vrijwilligers, stagiaires en medewerkers kunnen ondersteunen bij het organiseren van sport- en beweegactiviteiten. Ze werken met allerlei verenigingen samen om sport naar de buurt te brengen en omgekeerd. Ook werken zij nauw samen met de verschillende lagere scholen. De werkers beschikken over allerlei sport- en spelmaterialen. In Wageningen is er een mobiele Speelbus. Zo kunnen alle kinderen in Wageningen samen sporten en spelen.

Wil je als jongere zelf sportactiviteiten begeleiden, kinderen, volwassenen of ouderen coachen met plezier te bewegen en te sporten? Meld je aan als vrijwillige sport- en spelcoach.

coach

 

 

 

 

 

 

Even voorstellen; Sportbuurtwerker Maikel Geerlings

Mijn naam is Maikel Geerlings en ik ben de sportbuurtwerker bij Solidez Welzijn. Ik ga voornamelijk sport- en beweegactiviteiten organiseren samen met de sportcoaches voor de jeugd en hopelijk straks ook voor ouderen!

Mijn standplaats is het Jongerencentrum Entree, maar ik ben ook op andere locaties te vinden. Heb je vragen of wil je kennismaken bel 06 – 8371 8453 of mail m.geerlings@solidez.nl Mijn werkdagen zijn voornamelijk dinsdag, woensdag en vrijdag.

Sportieve groet,
Maikel

 

 

Wil je ook actief bijdragen aan de ontwikkeling van je buurt?

Laat het ons weten!