Mantelzorg Wageningen organiseert een respijtweekend voor mantelzorgers. Dit weekend is bedoeld voor mantelzorgers die langdurig en intensief voor een naaste zorgen en waarbij sprake is van (dreigende) overbelasting. Bent u mantelzorger en toe aan ontspanning? Misschien wilt u even afstand nemen van uw zorgtaken en nieuwe energie opdoen.

Dit weekend staat onder deskundige begeleiding van mantelzorgconsulenten. Als groep zullen we samen optrekken tijdens de maaltijden en bij de start en terugblik van het weekend. Daarnaast is er voldoende tijd om heerlijk te wandelen, een terrasje te pakken of gewoon te genieten van strand en zee.

Kosten

De kosten voor het weekend zijn €375,- euro. Dit is inclusief 2x ontbijt, lunch en 3 gangen diner en toeristenbelasting De consumpties zijn voor eigen rekening.

Mantelzorgers die bij Menzis verzekerd zijn met minimaal pakket 2 kunnen dit weekend declareren.

Mantelzorgers uit Wageningen zonder verzekeringsvergoeding betalen een eigen bijdrage van €95,- euro p.p.

 

Informatie

Voor meer informatie over het weekend of de vergoeding door uw zorgverzekeraar kunt u contact opnemen met Mantelzorg Wageningen, Rooseveltweg 408F, 6707 GX Wageningen. Tel: 0317-468818 of mantelzorgwageningen@solidez.nl

 

 

 

 

Wil je ook actief bijdragen aan de ontwikkeling van je buurt?

Laat het ons weten!