Sportbuurtwerk

Lees voor

Sportbuurtwerk

Sportbuurtwerk Solidez Welzijn

Wil jij lekker sporten en plezier hebben samen met anderen? Of samen leuke spelletjes doen? Niet alleen gezond voor je lijf maar ook fijn om nieuwe kinderen | mensen te leren kennen.

Sport en spel verbindt mensen en brengt buurtbewoners dichter bij elkaar.

Onze sportbuurtwerker Maikel Geerlings organiseert allerlei sport- en beweegactiviteiten, zoals trampolinespringen, zaalvoetbal, bootcamp voor de jeugd en ouderen in de gemeente Wageningen. Samen met sportcoaches, vrijwilligers en stagiaires werken wij samen met allerlei verenigingen om sport naar de buurt te brengen en omgekeerd. En wij werken nauw samen met verschillende lagere scholen.

Ook spelactiviteiten begeleiden?

Wil jij sportactiviteiten begeleiden of wil je kinderen, volwassenen of ouderen coachen met plezier te bewegen en te sporten? Meld je aan als vrijwillig sport- en spelcoach bij Maikel Geerlings via 06 83 71 84 53 of m.geerlings@solidez.nl

De Speelbus

Van dinsdag tot en met vrijdag staat De Speelbus op verschillende locaties in Wageningen. De bus is gevuld met allerlei sport- en spelmaterialen voor kinderen tot 12 jaar. Voetbalmaterialen, skelter, skippyballen, stepjes en nog veel meer. De kinderen kunnen er na schooltijd heerlijk mee spelen. Lekker buiten bewegen is gezond!
Ook wordt er gratis groente en fruit aangeboden.

De Speelbus rijdt niet tijdens schoolvakanties en op feestdagen.

Kijk hier waar De Speelbus staat:

 

Heb jij vragen, ideeën of suggesties voor andere activiteiten?

Bel of mail Maikel Geerlings via 06 83 71 84 53 of m.geerlings@solidez.nl

Maikel Geerlings

Sportbuurtwerk
06 83 71 84 53