Jongerencentrum ‘t Oude Bijenhuis

In het jongerencentrum kun je in een relaxte sfeer je leeftijdsgenoten tussen de 13 en 27 jaar ontmoeten (vanaf de middelbare school). Je kan er poolen, tafelvoetballen en tafeltennissen, en je kunt er gamen. Je kan er gebruik maken van internet en er zijn 6 computers op een lan-netwerk om tegen elkaar te spelen. Er is een vrije inloop en als je zelf eens iets wil organiseren, of je hebt een leuk idee, dan horen we dat ook graag van je.

Bord 't Oude Bijenhuis

Wij zijn ook buiten op straat te vinden, we lopen en fietsen rond langs ontmoetingsplekken. Je kunt ons vragen stellen, we denken graag met je mee en samen zorgen we voor een leefbare wijk.

Wij geven gastlessen op het Pantarijn vanuit het Jongeren Informatie Punt (JIP) en wij
ondersteunen de Jongerenraad Wageningen. Kijk voor meer informatie over de Jongerenraad op de website van de Jongerenraad . Voor vragen kun je contact opnemen met info@jrwageningen.nl.

logo JR W

Wie zijn wij? Even voorstellen:

Hallo iedereen,

Mijn naam is Thijs Schaffers, de nieuwe jongerenwerker van het Oude Bijenhuis. Ik ben 31 jaar, woon in Oss en ben een type persoon dat niet stil kan zitten. Dat is waarschijnlijk één van de redenen dat mijn grote hobby kickboksen is, en ik ook graag les geef hierin. Ik hou ervan om in mijn vrije tijd te sporten, een goede film te kijken of gezelligheid op te zoeken bij mijn vrienden met gezellig kletsen of een fanatiek potje FIFA.

Heb je in de middag vaak niks te doen dan ben je meer dan welkom bij het Oude Bijenhuis om te komen chillen tijdens de Open Inloop of aan te sluiten bij één van de activiteiten. Heb je zelf een tof idee, wil je meer weten over wat er allemaal te doen is of ben je gewoon benieuwd, dan ben je altijd welkom in het Oude Bijenhuis tijdens een inloop (ma, di, do en vrij in de middag van 15:00 tot 17:00 uur, do en vrijdag in de avond van 19:00 tot 21:00 uur) of je kan me altijd bellen op: 06 53 21 29 22  Groetjes Thijs Schaffers (@thijsjongerenwerk )

Wil je ook actief bijdragen aan de ontwikkeling van je buurt?

Laat het ons weten!