chevron-right chevron-left

In het jongerencentrum kun je in een relaxte sfeer je leeftijdsgenoten tussen de 13 en 27 jaar ontmoeten (vanaf de middelbare school). Je kunt er poolen, tafelvoetballen en tafeltennissen, en je kunt er gamen. Je kunt gebruik maken van internet en er zijn 6 computers op een lan-netwerk om tegen elkaar te spelen. Er is een vrije inloop en als je zelf eens iets wil organiseren, of je hebt een leuk idee, dan horen we dat ook graag van je.

Bord 't Oude Bijenhuis

Wij zijn ook buiten op straat te vinden, we lopen en fietsen rond langs ontmoetingsplekken. Je kunt ons vragen stellen, we denken graag met je mee en samen zorgen we voor een leefbare wijk.

Ook voor het huren van een ruimte kun je terecht bij het Jongerencentrum ‘t Oude Bijenhuis. Je kunt de benedenzaal huren, evt. met gebruik van de keuken, koelkasten, muziekinstallatie etc.

Neem hiervoor contact op met onze beheerder :

Raymond Onderstal
oudebijenhuis@solidez.nl
06 51 98 03 83

Sinds augustus doen wij mee aan het Jong en Meer 2.0 project

Het uitgangspunt van het Jong en Meer 2.0 project is dat jongeren tussen de 16 en 27 jaar oud die een sociaal maatschappelijk idee hebben voor een project voor hun buurt, school, wijk of stad hierin gefaciliteerd en begeleid worden. Dit wordt gedaan door middel van een (gratis) Young leaders training en begeleid vanuit het jongerenwerk en eventuele andere samenwerkingspartners. In totaal is er in 2 jaar ruimte voor 5 groepen van maximaal 15 jongeren die deel kunnen nemen. De training bestaat uit 10 workshops waarin jongeren verschillende competenties aangeleerd krijgen met betrekking tot leiderschap, presenteren en het achterhalen van ware kracht en passie. Jongeren krijgen na het doorlopen van deze modules een certificaat die erg goed staat op hun CV en daarnaast krijgt de groep een budget van 500 euro om hun project te realiseren!

Hier vind je nog een filmpje van een project dat is gerealiseerd aan de hand van een Young leaders training.

Mocht je zelf een idee hebben voor een tof project of iemand kennen die een mooi idee heeft, laat het dan vooral even weten door een mail te sturen naar projectleider van Solidez Andel Sorée via jongenmeer@solidez.nl, of bel/app naar 06 26 93 77 02 En wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen!

logo JR WWij geven gastlessen op het Pantarijn vanuit het Jongeren Informatie Punt (JIP) en wij ondersteunen de Jongerenraad Wageningen. Kijk voor meer informatie over de Jongerenraad op de website van de Jongerenraad . Voor vragen kun je contact opnemen met info@jrwageningen.nl.

Je vindt ons ook op:

Facebook: https://www.facebook.com/Oude-Bijenhuis-106531080979027/

Instagram:

  • @’t Oude Bijenhuis
  • @thijsjongerenwerk

Wie zijn wij? Even voorstellen:

In dit filmpje kun je zien hoe het er aan toe gaat in ‘t Oude Bijenhuis

Wil je ook actief bijdragen aan de ontwikkeling van je buurt?

Laat het ons weten!