chevron-right chevron-left

In het Jongerencentrum kun je in een relaxte sfeer je leeftijdsgenoten tussen de 13 en 27 jaar ontmoeten (vanaf de middelbare school). Je kunt er poolen, tafelvoetballen en tafeltennissen, en je kunt er gamen. Je kunt gebruik maken van internet en er zijn 6 computers op een lan-netwerk om tegen elkaar te spelen. Er is een vrije inloop en als je zelf eens iets wil organiseren, of je hebt een leuk idee, dan horen we dat ook graag van je.

Wij zijn ook buiten op straat te vinden, we lopen en fietsen rond langs ontmoetingsplekken. Je kunt ons vragen stellen, we denken graag met je mee en samen zorgen we voor een leefbare wijk.
Vanaf dinsdag 29 november 2022 is er elke week één van ons aanwezig op RSG Pantarijn. Wil je kennismaken met Mika of Thijs, of iets bespreken/vragen dan kan dat op vanaf nu ook op school.

Onze Jongerenwerker:

Thijs Schaffers
t.schaffers@solidez.nl 
06 83 93 98 36

 

Kwikstart-app

Tijdens de heropening van ons Jongerencentrum werd de kwikstart-app gelanceerd. Een app speciaal voor jongeren in de gemeente Wageningen waar je  antwoorden kunnen vinden op vele vragen op het gebied van wonen, werk, regelingen en andere hulp- en advieszaken. De Kwikstart-app is gratis te downloaden via www.kwikstart.nl/gemeenten/wageningen

Project Jong en Meer 2.0

Het uitgangspunt van het Jong en Meer 2.0 project is dat jongeren tussen de 16 en 27 jaar oud die een sociaal maatschappelijk idee hebben voor een project voor hun buurt, school, wijk of stad hierin gefaciliteerd en begeleid worden. Dit wordt gedaan door middel van een (gratis) Young leaders training en begeleid vanuit het jongerenwerk en eventuele andere samenwerkingspartners. In totaal is er in 2 jaar ruimte voor 5 groepen van maximaal 15 jongeren die deel kunnen nemen. De training bestaat uit 10 workshops waarin jongeren verschillende competenties aangeleerd krijgen met betrekking tot leiderschap, presenteren en het achterhalen van ware kracht en passie. Jongeren krijgen na het doorlopen van deze modules een certificaat die erg goed staat op hun CV en daarnaast krijgt de groep een budget van 500 euro om hun project te realiseren!

Hier vind je nog een filmpje van een project dat is gerealiseerd aan de hand van een Young leaders training.

Mocht je zelf een idee hebben voor een tof project of iemand kennen die een mooi idee heeft, laat het dan vooral even weten door een mail te sturen jongenmeer@solidez.nl, of bel/app naar 06 26 93 77 02 En wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen!

jongenmeer@solidez.nl
06 26 93 77 02

logo JR WWij geven gastlessen op het Pantarijn vanuit het Jongeren Informatie Punt (JIP) en wij ondersteunen de Jongerenraad Wageningen. Kijk voor meer informatie over de Jongerenraad op de website van de Jongerenraad . Voor vragen kun je contact opnemen met info@jrwageningen.nl.

Huren van een ruimte

Ook voor het huren van een ruimte kun je terecht bij het Jongerencentrum Entree. Je kunt de benedenzaal huren, evt. met gebruik van de keuken, koelkasten, muziekinstallatie etc.

Neem hiervoor contact op met onze beheerder :

Raymond Onderstal
entree@solidez.nl
06 51 98 03 83

Je vindt ons ook op:
Instagram:

  • @jc_entree
  • @thijsjongerenwerk

Wil je ook actief bijdragen aan de ontwikkeling van je buurt?

Laat het ons weten!