Project Jong & Meer

Lees voor

Project Jong & Meer

Het project Jong & Meer 2.0 is voor jongeren tussen 13 en 27 jaar die een sociaal maatschappelijk idee hebben voor een project voor hun buurt, school, wijk of stad en hierbij gefaciliteerd en begeleid worden door een (gratis) Young leaders training. Zij worden daarbij begeleid vanuit het jongerenwerk en eventuele andere samenwerkingspartners.

Dit project is in augustus 2020 gestart en aanmelden is mogelijk als groep en als individu. De training bestaat uit 10 workshops waarin jongeren verschillende competenties aangeleerd krijgen met betrekking tot leiderschap, presenteren en het achterhalen van ware kracht en passie. Jongeren krijgen na het doorlopen van deze modules een certificaat die erg goed staat op hun CV en daarnaast krijgt de groep een budget van 500 euro om hun project te realiseren!

Bekijk het filmpje van een project dat is gerealiseerd aan de hand van een Young leaders training.

Ben jij tussen de 13 en 27 jaar en heb jij een idee voor een tof project of ken je iemand die een mooi idee heeft? Stuur een mail naar Aimée Terwisscha, via a.terwisscha-dekker@solidez.nl of bel/app naar 06 57 08 60 91.

Aimée Terwisscha

Projectleider Jong & Meer