Inloop Geldzaken, elke maandagmiddag

Lees voor

Inloop Geldzaken, elke maandagmiddag

Eén plek in Wageningen voor vragen over administratie, geldzaken en schulden.

Veel mensen hebben vragen over hun administratie en financiën.

Hoe zit het precies met een bepaalde regeling? Heb ik de brief wel goed begrepen? Heb ik misschien nog ergens recht op? Hoe moet ik dit formulier invullen? Waarom moet ik terugbetalen?

Inwoners van Wageningen kunnen met al dit soort vragen op één plek terecht: bij Inloop Geldzaken. Op elke maandagmiddag in ’t Palet. Verschillende organisaties zijn dan tegelijk beschikbaar om inwoners direct verder te helpen met hun vraag. Men kan binnenlopen zonder afspraak. Voor de hulp hoeft niet betaald te worden.

Kom je inwoners met financiële vragen tegen en weet je zelf onvoldoende antwoord, dan kun je ze over deze Inloop vertellen.

Hoe werkt het? 

De medewerkers van de ‘Inloop Geldzaken’ hebben allemaal hun eigen kennis en ervaring. Door wie men geholpen wordt, is afhankelijk van de vraag. Dat kan door een medewerker van het Startpunt of Sociaal Raadslieden zijn of een vrijwilliger van Humanitas. Is er meer tijd nodig, dan wordt meteen een afspraak gemaakt met de juiste persoon of organisatie.

Er kan gebruik gemaakt worden van een computer en printer.

Wanneer? 

Elke maandag van 13.00-15.00 uur in ’t Palet, Rooseveltweg 408A Wageningen.

Betrokken organisaties
Inloop Geldzaken is een samenwerking tussen verschillende organisaties. De volgende organisaties zijn betrokken: Startpunt Wageningen, Solidez Sociaal Raadslieden, Voedselbank Neder-Veluwe, De Woningstichting, Schulddienstverlening van de gemeente Wageningen, Humanitas en Isofa.

Meer informatie

Meer informatie over de ‘Inloop Geldzaken’ vind je op de website www.startpuntwageningen.nl