Informatie in verband met het Corona virus

Door minister Bruins van Volksgezondheid zijn nieuwe maatregelen afgekondigd in relatie tot het voorkomen van verspreiding van het Corona virus.

  1. In het hele land moeten mensen met een neusverkoudheid, hoestklachten of keelpijn en eventueel koorts thuisblijven; ze moeten sociale contacten zo veel mogelijk mijden tot ze weer zijn opgeknapt.
  2. Evenementen en bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Dat geldt ook voor publieke locaties, zoals die van ons.
  3. Mensen wordt opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken indien mogelijk en geen bijeenkomsten te organiseren voor meer dan 100 personen.
  4. Mensen wordt dringend verzocht om bezoek aan ouderen, kwetsbaren en mensen met verminderde weerstand te beperken.  Ouderen en kwetsbaren wordt gevraagd om bijeenkomsten te vermijden.
  5. Voor personeel in de zorg en andere “vitale processen” (en hieronder scharen wij ook onze diensten) geldt dat ze alleen met de genoemde klachten én koorts thuis moeten blijven.

https://nos.nl/artikel/2326868-corona-maatregelen-thuisblijven-bij-milde-klachten-evenementen-massaal-afgelast.html

Voor ons als Solidez betekent dit dat we onze locaties gewoon open houden, geen grootschalige activiteiten organiseren en geen activiteiten voor ouderen en kwetsbaren door laten gaan. De hygiënemaatregelen worden gehanteerd. Het advies om thuis te blijven met (lichte) griepverschijnselen wordt opgevolgd, de toegang tot een locatie kan dan ook geweigerd worden.
Uiteraard blijven we de ontwikkelingen volgen en zullen we passende maatregelen nemen als de situatie daarom vraagt.  

 

Voor meer en actuele informatie omtrent de activiteiten kunt u de Facebookpagina’s van onze locaties raadplegen:

Huis van de Wijk Stadsatelier Ons Huis: https://www.facebook.com/Stadsatelier/

Huis van de Wijk de Nude: https://www.facebook.com/Huis-van-de-Wijk-de-Nude-1600802073579380/

Huis van de Wijk de Pomhorst: https://www.facebook.com/WijkMidden/

 

Esther van der Zee, directeur/bestuurder