Wilt u een keer proeven? Vraag dan naar ons proefpakket van 5 maaltijden voor het bedrag van €19,95

Maaltijdservice

Woont u thuis maar lukt het niet altijd om zelf een gezonde maaltijd te koken? Wilt u zelf bepalen wanneer u eet? Wacht dan niet langer en neem contact met de maaltijdservice!

Maaltijden gratis aan huis
Goede voeding is essentieel om zowel mentaal als lichamelijk goed te kunnen functioneren. Wanneer het dagelijks bereiden van een warme maaltijd niet meer lukt, biedt de maaltijdservice van Solidez een praktische en smakelijke oplossing. Onze vrijwilligers bezorgen de maaltijden gratis bij u aan huis.

Vries verse maaltijdvoorziening in Wageningen, Bennekom en gemeente Renkum
Deze voorziening biedt je een keuze uit 130 maaltijden, waaronder ook vegetarische-, halal en natriumbeperkte maaltijden, soepen en nagerechten. De maaltijden worden één keer per week op dinsdag of woensdag in een verpakking van 6 of 7 stuks thuis bezorgd. Ze moeten in de vriezer worden bewaard. Voor het opwarmen kan een oven of magnetron worden gebruikt.

Proefmaaltijden 5 stuks voor € 19,95

Voor nadere informatie, het opvragen van een informatiepakket of een proefpakket van 5 maaltijden (€19,95) kunt u contact opnemen met de medewerkers van de maaltijdservice. Klik hier voor het bestelformulier maaltijden 2020/2021. klik hier voor de catalogus met onze maaltijden. De prijs per maaltijd is € 6,15 voor het hele assortiment, behalve voor de WinVintalis maaltijden die zijn € 6,65 per maaltijd. U kunt een ingevuld bestelformulier mailen naar thuiswonen@solidez.nl of de bestelnummers door bellen via telefoonnummer 0317-46 77 11.

Samen eten
In Wageningen zijn veel mogelijkheden om samen te eten, zowel voor de lunch als voor een diner. Hiervoor kunt u contact opnemen met de medewerkers van de Huizen van de Wijk. Houd ook de berichtgeving in de gaten voor bijzondere sociale eetmomenten.

Personenalarmering
Wilt u er zeker van zijn dat er snel hulp komt als er sprake is van een noodsituatie: bijvoorbeeld bij een val in huis of als er ernstige gezondheidsklachten optreden en er niemand in de buurt is?

In dat geval is personenalarmering een uitkomst. 

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers ‘Thuis Wonen’ regelen de personenalarmering. U kunt ons mailen thuiswonen@solidez.nl of bellen met 0317-46 77 11.

Wil je ook actief bijdragen aan de ontwikkeling van je buurt?

Laat het ons weten!