Wilt u een keer proeven? Vraag dan naar ons proefpakket van 5 maaltijden voor het bedrag van €19,95

Maaltijdservice

Woont u thuis maar lukt het niet altijd om zelf een gezonde maaltijd te koken? Wilt u zelf bepalen wanneer u eet? Wacht dan niet langer en neem contact met de maaltijdservice!

Maaltijden gratis aan huis
Goede voeding is essentieel om zowel mentaal als lichamelijk goed te kunnen functioneren. Wanneer het dagelijks bereiden van een warme maaltijd niet meer lukt, biedt de maaltijdservice van Solidez een praktische en smakelijke oplossing. Onze vrijwilligers bezorgen de maaltijden gratis bij u aan huis.

Vries verse maaltijdvoorziening in Wageningen, Bennekom en gemeente Renkum
Deze voorziening biedt je een keuze uit 130 maaltijden, waaronder ook vegetarische-, halal en natriumbeperkte maaltijden, soepen en nagerechten. De maaltijden worden één keer per week op dinsdag in een verpakking van 6 of 7 stuks thuis bezorgd. Ze moeten in de vriezer worden bewaard. Voor het opwarmen kan een oven of magnetron worden gebruikt.

Proefmaaltijden 5 stuks voor € 19,95

Voor nadere informatie, het opvragen van een informatiepakket of een proefpakket van 5 maaltijden (€19,95) kunt u contact opnemen met de medewerkers van de maaltijdservice. Klik hier voor het Bestelformulier maaltijden 2023. De prijs per maaltijd is € 6,75 voor het hele assortiment, behalve voor de WinVintalis maaltijden die zijn € 7,75 per maaltijd. U kunt een ingevuld bestelformulier mailen naar thuiswonen@solidez.nl of de bestelnummers door bellen via telefoonnummer 0317-46 77 11.

Wil je ook actief bijdragen aan de ontwikkeling van je buurt?

Laat het ons weten!