Het verhaal van... Hans

Hans 86

Ik hoef alleen de tafel te dekken voor mijn vrouw en mij. En elke dag hebben we even contact met Frits, zijn vader of een andere vrijwilliger.

Lees het verhaal van Hans
Corona nieuws: Maaltijden kunnen gewoon worden besteld en worden tot de voordeur bezorgd. Meer informatie 0317 46 77 11 thuiswonen@solidez.nl

Maaltijdservice

Woon je thuis maar lukt het niet altijd om zelf een maaltijd te koken? Wil je niet altijd alleen eten maar juist ook eens in gezelschap van anderen? Er zijn allerlei mogelijkheden van maaltijdservice: aan huis en buitenshuis.

Maaltijden
Goede voeding is essentieel om zowel mentaal als lichamelijk goed te kunnen functioneren. Wanneer het dagelijks bereiden van een warme maaltijd niet meer lukt, biedt de Maaltijdservice van Solidez een praktische en smakelijke oplossing.


Vriesverse maaltijdvoorziening in Wageningen, Bennekom en gemeente Renkum
Deze voorziening biedt je een keuze uit 130 maaltijden, waaronder ook vegetarische-, halal  en natriumbeperkte maaltijden, soep en een nagerecht. De maaltijden worden één keer per week op dinsdag of woensdag in een verpakking van 6 of 7 stuks thuis bezorgd. Ze moeten in de vriezer worden bewaard. Voor het opwarmen kan een oven of magnetron worden gebruikt.

Voor nadere informatie, het opvragen van een informatiepakket of een proefpakket van 5 maaltijden (€19,95) kun je contact opnemen met de medewerkers van de maaltijdservice. Klik hier voor het  bestelformulier maaltijden.

Samen eten
In Wageningen zijn veel mogelijkheden om samen te eten, zowel voor de lunch als voor een diner. Hievoor kun je contact opnemen met de medewerkers van de Huizen van de Wijk. Houd ook de berichtgeving in de gaten voor bijzondere sociale eetmomenten.

Personenalarmering
Of wil je er zeker van zijn dat er snel hulp komt als er sprake is van een noodsituatie: bijvoorbeeld bij een val in huis of als er ernstige gezondheidsklachten optreden en er niemand in de buurt is? In dat geval is personenalarmering een uitkomst.
Onze medewerkers ‘Thuis Wonen’ regelen de personenalarmering.

Wil je ook actief bijdragen aan de ontwikkeling van je buurt?

Laat het ons weten!