Gift van Albert Heijn Wageningen voor Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg

  • Home
  • Nieuws
  • Nieuws
  • Gift van Albert Heijn Wageningen voor Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg
Lees voor

Gift van Albert Heijn Wageningen voor Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg

Iedere klant die lege flessen of blikjes inlevert bij Albert Heijn Wageningen, kan ervoor kiezen om het geld van de statiegeld bon te doneren aan het goede doel. In de maand oktober was dit goede doel de Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg (VPTZ). En dat bracht een mooi resultaat op!

De statiegeld actie van Albert Heijn Wageningen bracht in de afgelopen maand 374,50 euro op. De medewerkers en vrijwilligers van de VPTZ zijn heel dankbaar voor de giften van de inwoners die dit via de Albert Heijn mogelijk hebben gemaakt. Afgelopen zomer werd eenzelfde actie ingezet bij Albert Heijn in Bennekom. Dit leverde toen 800 euro op.

Het team van 10 vrijwilligers van VPTZ is onderdeel van Solidez en draagt zorg voor mensen in hun laatste levensfase thuis in Wageningen. En dat doen ze al vele jaren. Deze vrijwilligers staan naast de stervende en mantelzorger. Ze horen vaak terug dat hun aanwezigheid en het ‘er zijn’ rust geeft en als heel waardevol wordt ervaren.

Deze gift van AH is een hart onder de riem om dit belangrijke vrijwilligerswerk te kunnen blijven doen. Het bedrag besteden zij aan deskundigheidsbevordering van de vrijwilligers.

Wilt u meer informatie over de inzet van een vrijwilliger van VPTZ? Of wilt u een aanvraag doen voor hulp? Dan kunt u bellen naar de VPTZ-coördinator via 06  15 02 49 08