Avondwandel4daagse was een groot succes

“Ik was helemaal kapot, maar volgend jaar weer, want het was héél gezellig met z’n allen!” (Deelnemende moeder van de avondwandel4daagse)

Vanuit Solidez liepen we dit jaar voor de vijfde keer mee aan de avondwandel4daagse in Wageningen. Dit jaar hebben 104 kinderen & ouders meegelopen in de week van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juni. Opnieuw heeft het JOGG (Jongeren op gezond gewicht) vanuit Sportservice Wageningen subsidie beschikbaar gesteld om kinderen en ouders die anders niet deelnemen hiertoe in staat te stellen. De Stichting Bergrace gaf daarnaast korting op de deelnemerskaarten. Vanuit het Kansfonds (Beter Leven Challenge) werden uren beschikbaar gesteld om mensen te ondersteunen in gezonde keuzes en actief gedrag.

Iedereen heeft enorm genoten! Het weer was in grote lijnen goed. Vanuit alle drie de wageningse wijken hadden mensen zich aangemeld voor dit bijzondere initiatief. Er waren 15 deelnemers uit de Nude (grotendeels kinderen en ouders die voor het eerst mee liepen!), 20 deelnemers vanuit het Witmondplein/wijk Oost en 69 deelnemers vanuit de wijk Midden. Ouders vanuit wijkcentrum De Pomhorst hebben een stand ingericht langs de route en onderweg drinken, fruit en groente uitgedeeld. De mensen die voor het eerst mee liepen waren ook erg enthousiast. Voor deze kinderen en ouders was er een kleine attentie vanuit de organisatie: een blauw spaarvarkentje. Alle kinderen & ouders waren het met elkaar eens: volgend jaar weer!