Zelfhulp cursus Mantelzorgers

Lees voor

Zelfhulp cursus Mantelzorgers

Vind je mantelzorgen voor de ander soms lastig? Wil je graag tips en trucs voor het doen van mantelzorg? Gaat het op je werk en in jouw sociale leven even wat minder goed omdat je mantelzorg verleent? Wil je leren hoe je jouw werk en sociaal leven beter kunt combineren met mantelzorg? Heb je stress door je rol als mantelzorger, en wil je graag minder stress? Wil je meer grip hebben om mantelzorg te combineren met werk en vrije tijd, volg dan de zelfhulpcursus bij Solidez Mantelzorg.

Deze cursus bestaat uit twee gezamenlijke bijeenkomsten en een zelfhulpgedeelte dat je zelfstandig doet. Het zelfhulpgedeelte kun je naar eigen keuze, tijd en gelegenheid uitwerken.  Waarbij  je terug kunt vallen op ondersteuning van de trainer. Het doel van de cursus is om je te helpen bij het invulling geven aan de rol van verzorger én het combineren van zorg met werk.

Twee bijeenkomsten

Bijeenkomst 1 is op donderdag 29 september met als thema: ‘Voor een ander zorgen’

Bijeenkomst 2 is op donderdag 6 oktober met als thema ‘Zorg combineren met mijn werk en sociale leven’.

Beide bijeenkomsten zijn ondersteunend aan de zelfhulpcursus en worden verzorgd door Madelon Siep, coördinator Solidez Mantelzorg.

Tijdstip: 18.30 – 20.30 uur
Locatie: Rooseveltweg 408a, Wageningen (gebouw ‘t Palet, 2de verdieping)
Kosten: € 35,- per persoon, inclusief koffie/thee en materialen.

De cursus is voor inwoners van de gemeente Wageningen met een betaalde baan die in de privé situatie belast zijn met mantelzorg en stressklachten ervaren. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers.

Aanmelden en informatie

Mantelzorg Wageningen 0317 46 88 18
mantelzorgwageningen@solidez.nl