Training ‘Opkomen voor jezelf’

Lees voor

Training ‘Opkomen voor jezelf’

Solidez Welzijn organiseert weer de training ‘Opkomen voor jezelf’. Heb je moeite om je grenzen aan te geven of voel je wat onzeker en vind je het lastig om je mening te geven? Dan kan deze training je helpen om assertiever te worden en meer op te komen voor jezelf en waar je leert om op een duidelijke en respectvolle manier te reageren.  

Start bijeenkomsten 30 augustus 2023

De gehele training bestaat uit 10 bijeenkomsten, verdeeld over 5 modules. De basismodule ‘assertief communiceren’ start op 30 augustus 023 van 19.00 tot 21.15 uur in ’t Palet aan de Rooseveltweg 408A in Wageningen. Na het volgen van deze basismodule maak je zelf de keuze aan welke vervolgmodules je wilt deelnemen. In de vervolgmodules staan de thema’s ‘Assertief gedrag’, ‘Goed voelen’, ‘Anders leren denken’ en ‘Stress uit je lijf’, centraal.

 

Gratis training

Inwoners van de gemeente Wageningen kunnen kosteloos deelnemen aan deze training. Voor deelname wordt tijdens een kennismakingsgesprek de leerwensen en doelen geïnventariseerd.

Meer informatie of aanmelden?

Voor meer informatie en aanmelden neem contact op met Monique van de Wakker, (Groeps-) Maatschappelijk Werker Solidez Welzijn, via m.vandewakker@solidez.nl of 06 22 13 86 55.