Informatiemarkt dementie met lunch in De Nude

Lees voor

Informatiemarkt dementie met lunch in De Nude

Informatiemarkt dementie met lunch in Huis van de Wijk De Nude

Op Wereld Alzheimer Dag op 21 september zijn er verschillende activiteiten in Wageningen voor alle Wageningers die meer willen weten over geheugenproblemen.

Dit jaar staat het thema “Samen aan Tafel” centraal, waarbij we extra aandacht vragen voor mensen met beginnende geheugenproblemen of dementie. Het is tevens een moment van ontspanning voor u en uw naasten.

Tijdens deze bijzondere dag zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden, waaronder een informatiemarkt en een heerlijke gratis lunch.

Programma

Tijd: 11.30-14.00 uur: Informatiemarkt

Op de informatiemarkt kunt u kennismaken met diverse organisaties die zich inzetten voor mensen met geheugenproblemen of dementie. Er is een casemanager dementie aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook kun u informatiebrochures meenemen. Alle belangstellenden uit de gemeente Wageningen zijn hartelijk welkom, de koffie staat klaar!

Tijd 12.00-13.00 uur: gratis lunch

Tijdens de lunch kunt u genieten van een smakelijke maaltijd. U schuift aan tafel bij de mensen die Huis van de Wijk De Nude met regelmaat bezoeken. Voor deze lunch worden geen kosten in rekening gebracht. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We vragen u vriendelijk om u van te voren aan te melden via: denude@solidez.nl

Adres: Solidez Huis van de Wijk De Nude, Kortestraat 2 Wageningen.

Wij kijken ernaar uit om u op 21 september te verwelkomen!!

 

Werkgroep Dementievriendelijk Wageningen