25 februari 2022 Bijeenkomst ‘Samen Sterker’ bij een scheiding

Ben je op zoek naar een fijne invulling van je leven? Ben je gescheiden of zit je in een echtscheiding? Zie je er tegenop om je leven zelfstandig en alleen vorm te geven? En vind je het lastig om anderen te vertrouwen en om een ondersteunend netwerk te vinden? Je bent niet alleen!

Op vrijdag 25 februari 2022 om 10.00 uur vindt er in Huis van de Wijk De Pomhorst een bijeenkomst ‘Samen Sterker’ plaats speciaal voor Islamitische vrouwen die in een echtscheiding zitten of deze al achter de rug hebben. Graag willen we vanuit het Buurtmaatschappelijk werk deze vrouwen samenbrengen om elkaar tot steun te zijn en elkaar op weg te helpen in hun nieuwe leven. Juist in deze moeilijke tijd is het hebben van steun en gezelschap zo belangrijk. En vrouwen kunnen daarin zo’n belangrijk rol spelen voor elkaar.

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Je bent welkom. Voor meer informatie, bel of app naar Erin Kapaan, buurtmaatschappelijk werker bij De Pomhorst, via 06 1032 1364. Of kijk op Buurtmaatschappelijk Werk Solidez Welzijn.