Nederlandse les: Er zijn op twee dagen in de week lessen: op maandag en vrijdagochtend. De lessen voor beginners zijn van 9.30 tot 10.30 uur. De gevorderden hebben les van 11-12 uur. Interesse? Kom dan voor de les even langs dan kan de docent met je bespreken welke groep geschikt is.

Huis van de wijk de Nude

In het Huis van de wijk de Nude kun je activiteiten organiseren of er aan deelnemen. Een kopje koffie drinken, een krantje lezen, met anderen kennismaken, gebruik maken van internet, een boek lenen of nieuwe dingen leren.
Het is niet alleen een huis voor ontmoeting en (ver)binding, maar ook een leerwerkbedrijf.
Je kunt meedoen aan ons kookatelier waar je uiteraard kunt koken maar ook mee genieten van de heerlijke gerechten. Het team ondersteunt en coacht bewoners, medewerkers en stagiaires in de dagelijkse bezigheden en in diverse activiteiten. Wijkbewoners, vrijwilligers, stagiaires en sociaal werkers werken samen aan een leefbare, schone en veilige wijk.
Per week zijn er zo`n 40 activiteiten en komen er 850 bewoners over de drempel van het huis.

Er zijn vele mogelijkheden voor vrijwilligerswerk: gastheer of gastvrouw zijn, de tuin onderhouden, mee helpen in de keuken, administratieve werkzaamheden verrichten of een activiteit leiden. Je kunt er ruimtes gebruiken of huren.

Kijk hier voor meer informatie over het Kookatelier.

 

Wil je ook actief bijdragen aan de ontwikkeling van je buurt?

Laat het ons weten!