Weekendje weg voor mantelzorgers

Gepland: 9 T/m 11 juni 2018

Bent u mantelzorger en toe aan ontspanning? Misschien wilt u even afstand nemen van uw zorgtaken en nieuwe energie opdoen. Geef u dan op voor het Respijtweekend 2018.

Mantelzorg Wageningen organiseert samen met Veenendaal en Barneveld een ontspanningsweekend speciaal voor mantelzorgers..

Dit weekend staat onder deskundige begeleiding van de mantelzorgconsulenten van Mantelzorg Wageningen. Als groep zullen we samen optrekken tijdens de maaltijden en bij de ontvangst en terugblik van het weekend. Daarnaast is er voldoende tijd om heerlijk te wandelen, een terrasje te pakken of gewoon te genieten van strand en zee.

in Hotel Zeeduin in Wijk aan Zee  300 meter  van zee

Aanmelden:

Voor aanmelding en meer informatie over het weekend of de vergoeding door uw zorgverzekeraar kunt u contact opnemen met het Mantelzorg Wageningen. De eigen bijdrage is voor alle deelnemers € 95,-. Menzis verzekerden met pakket 2 kunnen dit weekend declareren. Menzis vergoedt € 375,- per jaar voor elke mantelzorger (dit is incl. eigen bijdrage). Bij opgave graag aangeven bij welke zorgverzekering (en welk pakket) u verzekerd bent.

Voor aanmelding kijkt u hier

Wil je ook actief bijdragen aan de ontwikkeling van je buurt?

Laat het ons weten!