Binnen Solidez is een klantcontactgroep actief die opkomt voor de belangen van de inwoners die gebruik maken van de hulp of diensten van Solidez.

De groep is divers en bestaat uit mensen die gebruik maken van de verschillende diensten van Solidez in Wageningen. Voor deze contactgroep zoeken we enthousiaste deelnemers. Van jou als deelnemer vragen we  dat je bereid bent om twee á drie keer per jaar mee te praten en mee te denken over de kwaliteit, dienstverlening en mogelijkheden van Solidez.

Wat doet de klantcontactgroep

De klantcontactgroep, bestaande uit deelnemers van de verschillende onderdelen binnen Solidez, geeft binnen de locatie of dienst van Solidez terug hoe de dienstverlening ervaren is en welke verbeterpunten men ziet.  Enkele keren per jaar bespreekt de  klantcontactgroep  hun ervaringen met de kwaliteit van de dienstverlening, conclusies en aanbevelingen  met de Directeur-bestuurder.

Zodoende heeft iedere deelnemer, als vertegenwoordiger van een groep, de mogelijkheid zijn of haar stem te laten horen en de stem van de klant of deelnemer per aangeboden diensten te vertegenwoordigen.

Jaarlijks komt de klantcontactgroep minimaal twee maal bij elkaar.

De voorzitter kan daarnaast desgewenst zelf contacten in de organisatie leggen, krijgt alle benodigde informatie en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de Directeur-bestuurder.

Wat vragen wij van je?

  • Betrokkenheid met het welzijnswerk van Solidez;
  • Ervaring met de dienstverlening van Solidez;
  • Onderscheid kunnen maken tussen eigen belang, belang van inwoners en belang van de organisatie;
  • Een kritische, positieve en open houding;
  • Organisatorische en/of bestuurlijke ervaring is niet nodig, sociale vaardigheden en kunnen meedenken in teamverband wel;
  • Goede communicatieve vaardigheden en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal ;
  • In staat zijn contacten met de achterban te leggen ten behoeve van het meedenken in de klantcontactgroep;
  • Tijd en energie om een actieve bijdrage te leveren aan de adviesfunctie van de klantcontactgroep;
  • Kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie;
  • Beschikking over een computer en e-mailadres is een pré.

Doe je mee?

Wil je eerst nog meer informatie, neem dan contact op met Peter Liebeek,  voorzitter , tel. 06-51707701. Je kan ook je interesse\aanmelding doorgeven aan een medewerker van Solidez  of via het secretariaat , Jolanda Derksen, mail: info@solidez.nl, tel. 0317–317553. Peter neemt dan zelf contact met je op.

.klantcontactgroep

Wil je ook actief bijdragen aan de ontwikkeling van je buurt?

Laat het ons weten!