Vrijdag 8 december is er weer een interculturele maaltijd. Dit maal verzorgen we een Indonesisch buffet met heerlijke gerechten zoals gado gado, kerrie ei, kip ketjap, rijst, sajoer spinazie en nog veel meer! Opgeven kan tot en met 6 december. Bij reservering kunt u ook dieetwensen doorgeven.

Het kookatelier in de Nude is sinds kort aangesloten bij de Streekkantine. Dat betekent dat er wordt gekookt met biologische, lokale producten. Producten die rechtstreeks van de boer naar het kookatelier (maar ook bedrijfsrestaurants) komen. Alle producten worden geproduceerd binnen een straal van 40 kilometer.

We gaan ons maaltijdaanbod dan ook uitbreiden met een biologische maaltijd op iedere vierde vrijdag van de maand. De kosten van deze maaltijd zijn € 12.50 per persoon.
De eerst volgende maaltijd is op vrijdag 24 november

 

Weekoverzicht eetcafe’s

(driegangen maaltijd voor € 5.-)

Maandagavond in de oneven weken om 17.30 uur

Woensdagmiddag om 12.30 uur

Donderdagavond om 17.30 uur

Intercultureel eten: iedere tweede vrijdag van de maand. Meerdere gerechten in buffetvorm. Kosten: € 8.50

Biologische maaltijd: iedere vierde vrijdag van de maand. Kosten € 12.50.

Kookatelier

In het kookatelier worden iedere dag heerlijke maaltijden bereid. Deze maaltijden worden bedacht en verzorgd door een groep van ongeveer 15 vrijwilligers; aangestuurd door kok Sjaak en een sociaal werker.

Naast de maaltijden die voor onze eigen eetcafe’s gekookt worden, verzorgen we ook diverse cateringen. Zoals bijvoorbeeld de maaltijden voor de zorgboerderij de Hoge Born. Er wordt gekookt met producten van deze boerderij.

De vrijwilligers zijn onder andere buurtbewoners,  participatiemedewerkers, mensen met een indicatie voor dagbesteding en stagiaires of studenten. Met elkaar wordt er gewerkt en geleerd.

Al deze mensen dragen er toe bij dat het Huis van de Wijk de Nude een echte inspiratieplaats is. Voor iedereen, ongeacht leeftijd, opleiding, etnische achtergrond en leefstijl.

kookatelier

 

Wil je ook actief bijdragen aan de ontwikkeling van je buurt?

Laat het ons weten!